Dřevěné vědro dubové
389 Kč
Skladem 20. 5. u vás.
Máte dotaz? +420 605 337 238 (po–pá 7:30–15:30)
Tento produkt si aktuálně prohlíží 15 lidí
Kysané zelí a okurky jsou oblíbené ingredience v české kuchyni, proto jsme pro vás připravili dřevěnou nádobu na kvašení těchto surovin. Není nad domácí výrobu!
1 119 Kč bez DPH 925 Kč
Skladem 10+ kusů 20. 5. u vás.
Možnosti dopravy
Dřevěná nádoba s víkem na kvašení zelí nebo okurek zajistí nakládaným surovinám ochranu před vzduchem, hmyzem a sluncem a ty si tak udrží čerstvost a aroma po dlouho dobu. Dá se využít i jako obyčejné vědro na vodu, květináč a k mnoha dalším účelům. Nádoba je dodatečně zpevněná kovovými obručemi.
Kysané zelí a okurky jsou ingredience, které jsou v české kuchyni mimořádně oblíbené. Zelí využijeme například na tradiční knedlo vepřo zelo a mnoho dalších pokrmů, zatímco kyselé okurky jsou přidávány na chlebíčky a do zeleninových salátů. Samozřejmě nejlepší je nakládat zelí nebo okurky doma, proto jsme pro vás připravili tuto skvělou dřevěnou nádobu na kvašení, která zajistí zdravý a chutný výsledek.